Koffiemachine Zakelijk

De lekkerste koffie op het werk en in de horeca

Bij Koffiemachine Zakelijk zijn we dol op koffie, máár natuurlijk wel op echt goede koffie. Te vaak kwamen wij bij bedrijven, en zelfs in de horeca, koffie tegen die gewoon niet lekker was. Onbegrijpelijk, dat een bedrijf een koffiemachine zakelijk koopt voor duizenden euro’s, maar eigenlijk niemand de koffie echt lekker vindt. Dat moet anders, dachten we gedacht. Vanaf nu alleen nog maar écht lekkere koffie zakelijk, en daarvoor zijn we Koffiemachine Zakelijk gestart; een website voor alles over koffie, met tips, aankoop adviezen en gewoon de mogelijkheden van een koffiemachine zakelijk kopen eens uiteen te zetten. Want wil je écht lekkere koffie, dan moet je er wel een beetje verstand van hebben.

Koffiemachine kopen scheelt al de helft

Een goede koffiemachine kopen scheelt al de helft in de smaak van je koffie. Met een slechte machine kun je nog wel zulke lekkere bonen kopen, de koffie wordt gewoon niet lekker. Dit heeft met de temperatuur te maken van het water in de koffiemachine, de methode van zetten en het type koffiezetapparaat. Wij willen je helpen bij de koffiemachine kopen en daarna op jacht te gaan naar lekkere koffiebonen, want als je koffiemachine goed is, valt er met koffiebonen een wereld te ontdekken!

Koffiezetapparaat, Espressomachine, Nespresso en Douwe Egberts, wat je ook zoekt, we helpen je graag op weg

In de wereld van koffie heb je veel keus, kies je voor een traditioneel koffiezetapparaat, een hippe espressomachine of een alles in een oplossing van een koffiemerk zoals Nespresso of Douwe Egberts? Voor alle opties is er een goede koffiemachine zakelijk, maar ze verschillen erg van elkaar. We helpen je graag op weg om te ontdekken wat bij jouw past.