Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen Leeuwarden

Bent u opzoek naar kunststof kozijnen in Leeuwarden? Dan bent u bij San Kozijnen aan het juiste adres. Het bedrijf is al tientallen jaren actief in de kozijnenmarkt. San Kozijnen maakt gebruik van hoge kwaliteit REHAU kozijnen. Onze specialist komt geheel vrijblijvend bij u thuis om u te voorzien van advies. Denk hierbij aan de verschillende kleurstellingen en motieven. Aan de hand van verschillende voorbeelden kunnen we de kozijnen geheel voor u naar wens maken. Nadat alles volledig is opgemeten krijgt u van ons een scherpe offerte op maat.

Nadat de offerte door u akkoord is bevonden bespreken we samen wat voor u een geschikte montagedatum is. Ons team aan monteerders doet er doorgaans 1 a 2 werkdagen over om alles te monteren. Mochten er bijzonderheden zijn dan kunt dit altijd met ons bespreken. Ons team staat klaar om uw wensen te behartigen.

Zodra alles is gemonteerd lopen we samen met u alles bij langs om te kijken of alles geheel naar wens is. Vervolgens zullen wij 5 a 6 weken na de opleverdatum vragen of u nog steeds 100% tevreden bent. Klanttevredenheid is voor ons namelijk heel belangrijk. U bent voor ons namelijk ook weer het visitekaartje richting familie en vrienden. Heeft bovenstaande uw interesse gewekt? Bezoek dan nu onze website voor kunststof kozijnen op maat!