Koffiezetapparaat

Koffiezetapparaat nodig waar jouw medewerkers en klanten echt blij van worden? Neem dan niet met het eerste de beste koffiezetapparaat genoegen! Hoe vaak heb je wel niet dat er een koffiezetapparaat van duizenden euro’s staat, maar de koffie door niemand lekker gevonden wordt. Dit wil jij in jouw bedrijf voorkomen, daarom ben jij op zoek naar het beste koffiezetapparaat! En wij, van Koffiemachine Zakelijk, weten alles van lekkere koffie én een goed koffiezetapparaat. We helpen je graag de beste te vinden.

Wat is het beste koffiezetapparaat dan?

Op de vraag wat het beste koffiezetapparaat is kunnen we een simpel antwoord geven, het apparaat waar koffie uitkomt die jij lekker vindt! Gewoon proeven dus… Er is echter één maar, wanneer je niet zo’n koffie drinker bent, is dit lastig te bepalen van welke koffie je collega’s of klanten genieten. De vraag is dus wat bepaald de smaak van de koffie en hoe krijg je een koffiezetapparaat waar iedere collage of klant zijn of haar favoriete koffie mee kan zetten? Daarvoor moet je weten op wat voor manier het koffiezetapparaat de koffie zet en wat voor koffie erin gaat, denk aan een koffiezetapparaat met bonen, gemalen koffie of vriesdroog koffie. Om een goede keuze te maken voor je koffiezetapparaat gaan we je de verschillen uitleggen.

Koffiezetapparaat met thermoskan, een totaal andere benadering van koffie

Een totaal andere koffieoplossing is het bekende koffiezetapparaat met thermoskan. Je gebruikt filterkoffie met koffiefilters en de koffie pruttelt gezellig door de filter heen. De medewerker die het eerst op de zaak komt, zet de koffie aan en wanneer zijn of haar collega’s binnen komen ruikt het al naar vers gezette koffie. Klinkt goed toch? Doordat de koffie vanuit de filter in de thermoskan zit blijft de smaak goed behouden én kun je hem meenemen naar de vergadertafel. Een koffiezetapparaat met thermoskan is handig voor bedrijven met een klein aantal medewerkers, of een bedrijf met kleinere afdelingen. Ook geschikt kan het zijn voor een plek waar meerdere mensen werken en vergaderen, wanneer iedereen op zichzelf werkt biedt een koffiezetapparaat die de koffie per kop zet meer voordelen.

Koffiezetapparaat met bonen

Een koffiezetapparaat met bonen is tegenwoordig zeer populair. Thuis hebben mensen vaak al een koffiezetapparaat met bonen staan in plaats van de snelfilter maling, dit legt de lat wat betreft kwaliteit al hoog. Je wilt niet dat mensen in jouw bedrijf of horeca gelegenheid minder lekkere koffie drinken dan thuis, dat zou een slecht visitekaartje zijn. Goede koffie praten mensen over, maar over slechte koffie misschien nog wel meer.

Bonen koffiezetapparaat

Een bonen koffiezetapparaat heeft een groot voordeel ten opzichte van een koffiezetapparaat voor gemalen koffie. Gemalen koffie verliest snel zijn smaak, dit kan al na een week zijn. Met koffiebonen krijg je dus al snel een sterkere smaak met een intens karakter. Daarnaast is filterkoffie in veel gevallen een melange van meerdere soorten koffiebonen terwijl wanneer je losse koffiebonen koopt je kan spelen met de smaak. Je kan koffiezetapparaat bonen kopen die een smaak geven waar je complimenten op krijgt! En je hebt altijd weer wat leuks om te presenteren, denk aan een wisselende smaak met een leuk bordje of pak koffiebonen naast het koffiezetapparaat welke bonen erin zitten. Ook kun je binnen het bedrijf een verkiezing maken welke bonen de volgende keer in de machine gaan, kortom een koffiezetapparaat met bonen geeft lekkere koffie, stimuleert creativiteit en maakt medewerkers betrokken.