JVH exploitatie

JVH exploitatie: Een meester in kansrijke spellen voor de horeca. Een kansspelautomaat waar je geen omkijken naar hebt, maar wel aan verdient. Dat is een automaat van JVH exploitatie, dat al ruim 50 jaar speelautomaten en spelconcepten ontwikkelt en exploiteert voor de horeca en entertainmentbranche. JVH exploitatie is inmiddels uitgegroeid tot marktleider van Nederland.

Of het nu gaat om het juiste product, het juiste concept of juridisch advies: JVH exploitatie biedt de ondersteuning

Als landelijk opererend bedrijf met regionale locatiemanagers, plaatst JVH exploitatie kwalitatief hoogstaande en innovatieve speelautomaten in uiteenlopende

horecalocaties door heel Nederland. Daarnaast verzorgt JVH exploitatie de service, het onderhoud en de ondersteuning van de automaten. “Wij zetten onze kennis van marktinformatie, doelgroepen, vergunningenbeleid en regelgeving in om onze kansspellen zo optimaal mogelijk te exploiteren”, vertelt Ina Oome, Marketing Manager. “Of het nu gaat om het juiste product, het juiste concept of juridisch advies: JVH exploitatie biedt de ondersteuning.”

Amusement voor morgen

Onder het mom ‘amusement voor morgen’ ontwikkelt JVH exploitatie zelf kansspelen en innovatieve spelconcepten voor de Nederlandse en de buitenlandse markt, hoewel het bedrijf de exploitatie in het buitenland overlaat aan de partijen aldaar. Nieuwe technologieën, trends in de horeca en maatschappelijke veranderingen zijn continu het uitgangspunt voor de productrange. Expertise, innovatie en kwaliteit liggen aan de basis van die productrange. “We volgen de trends, behoeftes en ontwikkelingen in de markt intensief. Met die kennis kunnen we omzetverhogende spelconcepten ontwikkelen. Het is onze missie om het juiste spelaanbod te ontwikkelen dat aansluit bij de wensen van de eindgebruiker en daarmee dus ook bij de wens van de horecaondernemer. Immers, tevreden eindgebruikers consumeren meer en vaker in het horeca-etablissement”, aldus Oome. “Met 50 jaar ervaring durven we wel te zeggen dat we weten wat er speelt in de markt.”

Breed spelaanbod: Elk jaar ontwikkelen wij een aantal nieuwe spellen

Als marktleider introduceerde JVH exploitatie als eerste de videoterminal en video multi-gamer in de Nederlandse horeca. “Groot voordeel hiervan is het brede spelaanbod. We hebben locatiegerichte bundels van elf spellen voor bijvoorbeeld lounge-, bier- of bruine cafés, maar de horecaondernemer kan ook een vanuit de bundel spellen in- en uit laten zetten om zo het spelaanbod voor zijn locatie samen te stellen die aansluit bij de wensen van zijn bezoekers, die aansluit bij de sfeer van zijn bedrijf én die ook nog eens een breed publiek bereikt. Dat terwijl de traditionele en authentieke rollenautomaten altijd maar uit één spel bestaan.” Tegenwoordig zijn die rollenautomaten vooral nog in de traditionele bruine cafés te vinden, maar Oome verwacht dat deze op den duur zullen verdwijnen door de opmars van de videospellen. “Ook deze rollenspellen zijn inmiddels in videovarianten te verkrijgen. Met een videoterminal kan de horecaondernemer een groter aanbod aan spellen aanbieden en is hij veel flexibeler in dit aanbod dat snel te wisselen is. Dat sluit aan bij de wens van de klant om zelf te bepalen wat je speelt in plaats van dat je iets voorgeschoteld krijgt. Consumenten gaan ook steeds hogere eisen stellen ten aanzien van kleurgebruik, diepte, visualisatie en geluiden. Dat is goed te realiseren met videospellen.” Bovendien zijn de videoterminals in diverse varianten verkrijgbaar: een wand-, staand- of traditioneel kabinet. Daarnaast neemt ook het aantal nieuwe ontwikkelingen toe binnen de digitale revolutie van de kans- en amusementsspelen en komen er meer speelautomaten met een andere verschijningsvorm op de markt, bijvoorbeeld de Fun 4 Four, een touchscreen table waaraan men ook tegen elkaar kan spelen. “Elk jaar ontwikkelen wij een aantal nieuwe spellen, waarvan gebruikelijk een themaspel in de winterperiode. In 2010 was dat New Kids Turbo, in 2011 Apres Ski Vliegend Hert en eerder dit jaar lanceerden we bijvoorbeeld de EK Knaller als EK voetbalspel.”

Verantwoord vermaak: Met 50 jaar ervaring durven we wel te zeggen dat we weten wat er speelt in de markt

“Dankzij samenwerking met expertpanels en keuringsinstanties kunnen wij een gedegen kwaliteit van onze spellen en spelautomaten garanderen. Onze producten worden intensief getest en onafhankelijk gekeurd en voldoen aan de benodigde kwaliteitsnormen alvorens ze op de markt worden gebracht.” Als professionele en betrouwbare speler binnen de kansspelsector staat JVH exploitatie vooral ook voor ‘responsible gaming’ en een transparante bedrijfsvoering. Alle spellen die JVH exploitatie ontwikkelt voldoen aan de strenge wet- en regelgeving rondom kanspelen. “Dat maakt het vak uitdagend en dat is een wezenlijk onderdeel van ons werk. Verantwoord vermaak is ons credo en dat nemen we heel serieus. Wij werken volgens de ondernemerscode van de landelijke branchevereniging VAN en beschikken over diverse kwaliteitscertificeringen en juridische goedkeuringen. En dus ligt, hoewel het gaat om kansspelen, de nadruk op het spelelement en op spannende ontspanning.”